Julklappstips för förbättrad miljö

Julen nalkas och julhandeln är i full gång. Produktionen av nya produkter som skadar miljön ökar allt mer under juletiderna och vår redan så skadade jord tar mer stryk för varje dag. Men det finns alltid vägar att värna om vår planet och idag kan du ta chansen att vara extra generös i år och vara med och värna om vår miljö. Idag ger vi på Ungenergi.se tips på miljövänliga julklappar som inte bara värnar om en förbättrad värld utan som även kan rädda liv.

Först vill vi presentera Presentjakt.se som erbjuder presenter till alla miljömedvetna personer. Här kan man finna årets julklappar som inte tär alltför mycket på jordens resurser. Hitta julklappen tillverkade på miljövänliga sätt med klimatsmarta råvaror och material, eller varför inte ge bort en generös välgörenhetspresent med syfte att vara med och skydda miljön och naturen. Genom att skänka en välgörenhetspresent till dina nära och kära får man ett gåvobrev för visad tacksamhet. Kika in hos Presentjakt.se och finn din miljömedvetna julklapp idag!

Vill du kanske ge någon en virtuell upplevelse till någon kan vi tipsa om Naturskyddsföreningen.se som just nu bjuder in till sin egna upplevelse: Natural Reality. Här får man möjligheten till att kunna stimulera en fysisk närvaro i en digital värld där man med hjälp av VR-glasögon får sig en äkta naturupplevelse. Se filmen nedan och inspireras.

Sist vill vi uppmärksamma alla våra läsare om den naturkatastrof som sker i världen. Om Arktisk isar som smälter, om illegala djurhandel och tjuvjakt men även om den hotade mångfalden i våra hav. Var med och stödja WWF i kampen om klimathotet och utrotningen av utrotningshotade arter genom att ge bort ett fadderskap. Att ge bort ett fadderskap är en uppskattad present som värnar om framtidens biologiska mångfald och som givare bidrar man varje månad till WWFs hårda arbete om en bättre värld.

Fira in julen och det nya året med miljön i åtanken. Ta chansen att bidra till en förbättrad värld idag!